Conferința de lansare a ediției a II-a a proiectului FAST

Conferința de lansare a ediției a II-a a proiectului FAST – Fii Avocat in Școala Ta – a avut loc la data de 31.10.2022, in Sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Constanta prin domnul Inspector Școlar General, Prof. Sorin Mihai, la eveniment participând si dl. subprefect Ali Șenol, cadre didactice și elevi din instituțiile de învățământ în care s-a derulat ediția I a proiectului și avocați din cadrul echipei de proiect.

Decanul Baroului Constanța și avocatul coordonator al proiectului la nivelul Baroului Constanța mulțumesc și felicită avocații voluntari care au făcut posibilă desfășurarea ediției I a proiectului „Fii Avocat în Școala Ta!”, Inspectoratul Scolar Constanta si cadrele didactice care au sprijinit această utilă și benefică activitate în mediul școlar și elevii care au participat cu entuziasm și interes la orele de educație juridică și urează succes tuturor celor implicați în cadrul ediției a II-a a proiectului!

Intre temele care vor fi prezentate de catre avocati in scoli si licee amintim: Dreptul la viață privată, Atacuri cibernetice. Proprietate intelectuală, Noțiuni de dreptul mediului și protecția animalelor, Libertatea de exprimare și libertatea internetului. Limite. Incitarea la ură și discriminare. Comunicarea de informații false, Infracțiunile de violență. Infracțiunile care vizează patrimoniul, Infracțiunile privitoare la viața sexuală. Infracțiunile legate de droguri, Infractiunile informatice.

Educatia este un protector al libertatii mai bun decat o armata. (Edward Everett)

Share: